Uw advocaat sinds 1979

Moree Gelderblom Advocaten in Rotterdam bestaat al sinds 1979. Bij ons zijn momenteel 21 advocaten werkzaam. Moree Gelderblom Advocaten is een no-nonsense advocatenkantoor, waar we uw zaak deskundig, snel en tegen een redelijk tarief kunnen behandelen.

 

Onze letselschade advocaten

Bij Moree Gelderblom Advocaten zijn naast de advocaten voor de ‘algemene praktijk’ ook gespecialiseerde letselschade advocaten werkzaam. Hieronder kunt u over hen lezen.

Mr. P.N. Langstraat (letselschade advocaat)
Mr. Peter Langstraat is sinds 1992 werkzaam bij Moree Gelderblom Advocaten als letselschade advocaat. Hij is gespecialiseerd in aansprakelijksheid- en schadevergoedingsrecht. Mr.Langstraat was Voorzitter van de Vereniging van Letselschadeadvocaten LSA en is nu lid van de Kwaliteitscommissie van die vereniging

Lees meer over mr. Langstraat

 

 

 

 

 

Mr. W.J. Boer (letselschade advocaat)
Mr. Wilma Boer is sinds 2000 LSA-advocaat en treedt evenals de andere letselschade advocaten bij Moree Gelderblom Advocaten uitsluitend op voor slachtoffers. Mr. Boer is vooral gespecialiseerd in medische aansprakelijkheid.

Lees meer over mr. Boer.

 

 

 

 

 

 

Mr. E.A. Echter (letselschade advocaat)
Mr. Eric Echter is sinds 2002 werkzaam bij Moree Gelderblom Advocaten. Hij is ook LSA-advocaat en tevens lid van de Werkgroep Artsen Advocaten. Als specialist op het letselschadegebied kan hij uw zaak uitstekend behandelen.

Lees meer over Mr. Echter.

 

 

 

 

 

 

Mr. D.M. Uithol (letselschade advocaat)
Mr. Dennis Uithol is sinds 2009 als advocaat verbonden aan Moree Gelderblom Advocaten. Hij zet zijn kennis en ruime (proces)ervaring op het gebied van het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht hoofdzakelijk in voor cliënten die letselschade willen verhalen. Mr. Uithol is zeer geschikt voor de behandeling van complexe letselschadezaken. Hij is lid van de Vereniging Letselschade Advocaten (LSA).

Lees meer over Mr. Uithol.

 

 

 

 

 

Mr. Pjotr Leemans (letselschade advocaat)
Sinds 1 juli 2015 is mr. Leemans verbonden aan Moree Gelderblom Advocaten.

De bijzondere interesse van mr. Leemans gaat uit naar de behandeling van zaken op het gebied van letselschade en hij richt zich hoofdzakelijk op dit terrein.

Lees meer over mr. Leemans.

Meer weten?

Wilt u meer over ons weten? Stuur ons uw vragen en we antwoorden u graag.

U kunt ons ook bellen op
010-2445098