Zoekt u een letselschade advocaat in Rotterdam?

Heeft u letsel opgelopen en wilt u vergoeding van uw schade claimen? Dan wordt uw zaak goed behandeld door de gespecialiseerde letselschade advocaten van Moree Gelderblom Advocaten te Rotterdam: een deskundig letselschade advocatenkantoor met een grote en jarenlange ervaring in het behandelen van letselschadezaken.

 

Waarom een advocaat van Moree Gelderblom Advocaten?

Een letselschade advocaat van Moree Gelderblom Advocaten biedt u de volgende zekerheden:

  • We zijn gespecialiseerde letselschade advocaten met jarenlange ervaring.
  • Wij treden uitsluitend op voor slachtoffers. Al onze letselschade advocaten zijn daarom helemaal onafhankelijk van verzekeraars.
  • Elke letsel advocaat is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten.
  • Wij zijn lid van de Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers.
  • Ons advocatenkantoor bestaat al sinds 1979.
  • Uw eerste adviesgesprek van onze letsel advocaten is altijd gratis.

Wilt u een kosteloos adviesgesprek?

Bel 010-2445098 voor een gesprek met één van onze letselschade advocaten.

(ma – vrij, 09:00 – 17:00 uur)

 

Waarom een letselschade advocaat

Twijfelt u tussen het inschakelen van een letselschade-advocaat of een letselschade-specialist? Lees dan eens over de verschillen tussen deze twee beroepen.

No-cure-no-pay

Letselschade advocaten mogen in bijzondere gevallen zaken behandelen op basis van no-cure-no-pay. Wij dus ook. Lees wat de kansen en valkuilen zijn.

Onze betrokkenheid bij MH17
Onze betrokkenheid bij MH17

Mr Langstraat behandelt op dit moment veel MH17 zaken. Hij maakt deel uit van het Rechtsbijstandsteam MH17 (voorheen Kernteam geheten) van advocaten dat zich met de afhandeling van deze ramp bezighoudt. Voor meer informatie hierover verwijzen we u naar onze letselschadepagina.

Letselschade advocaat nodig?
Letselschade advocaat nodig?

Heeft u letselschade opgelopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeluk of door een medische fout? Claim dan vergoeding van uw letselschade met behulp van een letselschade advocaat van Moree Gelderblom Advocaten in Rotterdam. Vijf van onze advocaten zijn gespecialiseerde letselschade advocaten. Zij kunnen u bijstaan wanneer u vergoeding van uw letselschade wilt claimen.