Letselschade advocaat voor afhandeling van schadevergoeding vlucht MH17

Als u hulp zoekt bij de afhandeling van uw schadevergoeding van de crash van vlucht MH17 van Malaysia Airlines, dan kunnen de letselschade advocaten van Moree Gelderblom Advocaten u zeer goed bijstaan.

 

Neem een letselschade advocaat met ervaring

Het is belangrijk dat u een letselschade advocaat in de arm neemt die goed op de hoogte is van de internationale regelgeving en veel ervaring heeft bij de afhandeling van vliegrampen.

Wij hebben veel ervaring op dit vlak, onder meer door onze betrokkenheid bij de afwikkeling van schadevergoedingen bij eerdere vliegrampen, waaronder de Turkish Airlines-ramp bij Schiphol.

Onze letselschade advocaat Peter Langstraat neemt deel in het rechtsbijstandteam MH17 (dat verder bestaat uit: Maarten Pijnenburg, Ruth Jager, Sander de Lang, Maya Spetter, Antoinette Collignon, Evert Wytema en Arlette Schijns). Meer info over het kernteam op Advocatenblad.nl.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid en hoeveel schadevergoeding kunt u verwachten?

Op 17 november 2022 heeft de rechtbank Den Haag na een strafproces van bijna tweeëneenhalf jaar uitspraak gedaan. Drie van de vier verdachten zijn daarbij veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf en de vierde verdachte is vrijgesproken. Daarnaast heeft de rechtbank alle door het Rechtsbijstandsteam ingediende vorderingen (tussen de € 40.000,– en € 50.000.– per nabestaande) volledig toegewezen.

Op dit moment lopen er verder nog meerdere procedures onder andere bij het ICAO en bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, waar het Rechtsbijstandsteam namens zeer veel nabestaanden eveneens een vordering tot schadevergoeding heeft ingediend.

Wij raden u aan om deskundige hulp van een van onze letselschade advocaten in te schakelen, zodat wij door onze brede ervaring (ook bij eerdere vliegrampen) het beste voor u kunnen bewerkstelligen bij de diverse betrokken partijen.

Wij kunnen u over vele aspecten van de afhandeling adviseren. Neem gerust contact op via onderstaand formulier, of bel 010-2445098

Contact?

Wilt u meer weten? Stel ons uw vragen.

    Wij begrijpen dat u nog vragen heeft
    Bel ons voor gratis advies