Letselschade advocaat voor afhandeling van schadevergoeding vlucht MH17

Als u hulp zoekt bij de afhandeling van uw schadevergoeding van de crash van vlucht MH17 van Malaysia Airlines, dan kunnen de letselschade advocaten van Moree Gelderblom Advocaten u zeer goed bijstaan.

 

Neem een letselschade advocaat met ervaring

Het is belangrijk dat u een letselschade advocaat in de arm neemt die goed op de hoogte is van de internationale regelgeving en veel ervaring heeft bij de afhandeling van vliegrampen.

Wij hebben veel ervaring op dit vlak, onder meer door onze betrokkenheid bij de afwikkeling van schadevergoedingen bij eerdere vliegrampen, waaronder de Turkish Airlines-ramp bij Schiphol.

Onze letselschade advocaat Peter Langstraat neemt deel in het Rechtsbijstandsteam MH17 (voorheen Kernteam geheten) dat samengesteld is door de brancheorganisaties LSA en ASP. De taak van het kernteam is om de dossieroverschrijdende onderwerpen te inventariseren en daarover een gezamenlijk beleid te bepalen. Inmiddels is de fase van overleg met de advocaten die voor Malaysian Airlines optreden achter de rug. Meer info over het kernteam op Advocatenblad.nl.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid en hoeveel schadevergoeding kunt u verwachten?

Zolang de strafzaak en de procedure bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens nog niet is afgerond, is er geen eensluidend antwoord te geven op de vragen met betrekking tot de aansprakelijkheid en de hoogte van de schadevergoedingen

De partijen, waarmee u mogelijk te maken heeft gehad danwel te maken zult krijgen, zijn onder andere:

  • uw eigen reisverzekeraar
  • de reisorganisator
  • Malaysian Airlines en KLM
  • de veroorzakers (waaronder de vier verdachten die nu terecht staan in een strafzaak)
  • en de partij (zeer waarschijnlijk Rusland) die verantwoordelijk is voor de levering van het wapen, waarmee het vliegtuig is neergeschoten.

Wij raden u aan om deskundige hulp van een van onze letselschade advocaten in te schakelen, zodat wij door onze brede ervaring (ook bij eerdere vliegrampen) het beste voor u kunnen bewerkstelligen bij de diverse betrokken partijen.

Wij kunnen u over vele aspecten van de afhandeling adviseren. Neem gerust contact op via onderstaand formulier, of bel 010-2445098

Contact?

Wilt u meer weten? Stel ons uw vragen.

    Wij begrijpen dat u nog vragen heeft
    Bel ons voor gratis advies