Hoe verloopt mijn letselschadezaak?

De behandeling van uw letselschadezaak bestaat uit twee fasen.

  1. In fase 1 bepalen wij samen wie er aansprakelijk is.
  2. In fase 2 gaan we met u bepalen hoe groot de door u geleden schade is.Lees verder over deze twee fasen in de behandeling.

Moet ik zelf de kosten voorschieten?

Nee, dat is niet de bedoeling.

Wanneer de aansprakelijkheid is erkend, zal de verzekeraar van de aansprakelijke partij voorschotten moeten betalen, waarmee u de kosten kunt vergoeden. Tót de eindregeling van de schade moet de verzekeraar doorgaan met het betalen van deze voorschotten, zodat u in de tussentijd niet tekort komt.

Hoe komt de eindregeling tot stand?

Uiteraard is het de bedoeling dat er voor uw letselschade een regeling met de aansprakelijke tegenpartij wordt getroffen. Deze eindregeling wordt in veel gevallen voorafgegaan door medische expertise. Een onafhankelijke specialist zal de gevolgen van het ongeval en eventuele invaliditeit in kaart brengen. De specialist schrijft hierover een rapport. Dit rapport is belangrijk bij het bepalen van de eindregeling.

Het medische rapport wordt beoordeeld door een medisch adviseur. De Letselschade advocaten bij Moree Gelderblom Advocaten werken voor deze beoordeling samen met een aantal ervaren medisch adviseurs.

Ik heb nog veel vragen…

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog veel vragen heeft. Onze letselschade advocaten zijn u graag van dienst. Neem daarom snel contact met ons op. U kunt zelf bellenwij kunnen u bellen of u kunt uw vraag via onderstaand formuliertje naar ons toesturen. Wij nemen dan snel contact met u op.