Mr. D.M. Uithol letselschaderecht, bouwrecht, appartementsrecht

Mr. Uithol is gespecialiseerd op het gebied van het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht (letselschadezaken en overlijdensschadezaken). Mr. Uithol heeft de post doctorale specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie doorlopen en met goed gevolg afgerond.

Daarnaast is mr. Uithol werkzaam op het gebied van het bouwrecht en het appartementsrecht.

Mr. Uithol doet zowel advisering als procesvoering. Hij heeft een ruime proceservaring als advocaat in civiele procedures en arbitrageprocedures.

Naast zijn werk als advocaat is mr. Uithol auteur voor het tijdschrift Rechtspraak Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht (RAV).

Mr. Uithol heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: Letselschaderecht.

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde rechtsgebied.

Mr Uithol bezit het Keurmerk Letselschade Advocatuur, en is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Bekijk zijn lidmaatschapskaart.  Mr Uithol is voorts lid van de Specialisatie Verenigingen (Letselschade) van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Onze
rechtsgebieden